Welkom bij New Earth Circle - Wellness

Optimaal genieten van onze Wellness met massages en mindfulness... Verwen je zelf eens een keer en geef jezelf of iemand anders een wellness bon kado. Gewoon, omdat jij het verdiend hebt!

Wellness is ook onze Yoga Studio met wekelijkse en maandelijkse lessen in yoga/mindfulness, nidra, meditaties en klankschalensessies.
Wellness is ook onze praktijk en scholing voor healing voor jezelf en voor de ander met multidimensionale trainingen.

Dit alles op onze unieke plek a/d Goorsestraat 39-41 in Haaksbergen.
Telefoon: 06-52384592 of 06-51304332.

Wellness

oorkaars3

picture to follow

Oor kaars behandeling

Oorkaarsbehandeling/massage
Chakrakaarsenbehandeling/massage
Feng Shui kaarsen behandeling/massage...

Oorkaarsbehandeling met vooraf een massage van gezicht, hoofd en nek gericht op de drukpunten en lymfestelsel om de oorkaarsbehandeling helemaal optimaal te laten verlopen. Een oorkaarsbehandeling lijkt heftiger dan het is. Werken met vuur roept nu eenmaal deze emoties en schrik op. Eenmaal hier door heen, geniet je en blijf je genieten.

Het vuur? Inmiddels lig je als betovert te luisteren naar het geknisper van het vuur van de kaars. Je hoort en beleeft van alles, in je gehoor maar ook in je lijf. Wat gebeurt er allemaal, wat veel sensaties tegelijk. Plop! En daar gingen we door een blokkade heen. Geweldig, je voelt en beleeft het tot in je tenen. Hoe komt dit?

De oorkaarsbehandeling zet het lymfestelsel aan het werk en deze bevindt zich door je gehele lichaam naast onze meridianen, de klieren, kortom alles reageert en wordt in beweging gebracht. Hierdoor wordt er een grote zuivering op gang gebracht die helend en positief op je inwerkt.

Verder werken we ook met chakrakaarsen en lichaamskaarsen en de feng shui kaarsen, ook weer helemaal gericht op klachten. Tijdens al deze behandelingen en massages werken we ook met kruiden en kruidenstempels. Een oorkaarsbehandeling met gezicht-,schouder-,nekmassage kost €65,00.