Welkom bij New Earth Circle - Wellness

Optimaal genieten van onze Wellness met massages en mindfulness... Verwen je zelf eens een keer en geef jezelf of iemand anders een wellness bon kado. Gewoon, omdat jij het verdiend hebt!

Wellness is ook onze Yoga Studio met wekelijkse en maandelijkse lessen in yoga/mindfulness, nidra, meditaties en klankschalensessies.
Wellness is ook onze praktijk en scholing voor healing voor jezelf en voor de ander met multidimensionale trainingen.

Dit alles op onze unieke plek a/d Goorsestraat 39-41 in Haaksbergen.
Telefoon: 06-52384592 of 06-51304332.

Wellness

yoga mindfulness

picture to follow

natuurbeleving

Maandelijks van
13.30 tot plm. 15.30 uur
volgens de agenda

losse lessen 12,50 euro
dubbele lessen (yoga studio) voor de helft van het geld extra!

De natuur in om je contact te behouden met het meest bijzondere van het leven zelf: moeder aarde, de natuur moeder aarde. Meditaties voor de diepere verbindingen “zo boven – zo beneden”, als een verrijking van jouw leven hier op aarde.

We gaan schouwen in de natuur, wat zijn de leylijnen, aardstralen, sixpoints, leycentra en hoe kun jij het beste met deze energieën aan het werk? Hoe kun je ze ontdekken en hoe kan de natuur helend voor jou werken in deze verbindingen? Mindfulness en yoga als een stille beleving. Leven volgens de seizoenen met haar rituelen, de zon en maanvieringen, hoe kan het een plaatsje krijgen in jouw leven?

Mindfulness en yoga oefeningen buiten in de natuur, op het groene mos, letterlijk, van moeder aarde. Jezelf leren aarden, gronden, verbinden met al het moois dat er is. Jij hoeft er alleen maar te zijn… Hoe mooi is dit? De bomen, de verschillende energieën van de bomen, wat doen bomen voor ons behalve ons van zuurstof voorzien? Het plantenrijk, het mineralen rijk, het zijn allen de schatten van onze moeder aarde waarop wij leven.

In al onze vormen van Yoga en natuurbeleving doen we ook ademtrainingen, visualisatie, meditatie, lichtwerk, rituelen, kruiden, vieringen zon-, maan en seizoenen, klank, klankschalen, ontspanning in de wekelijkse training en zorg voor je zelf om het mooiste er voor jou uit te kunnen halen. Ben jij er ook bij?