boeddha

Welkom bij New Earth Circle - Wellness

Optimaal genieten van onze Wellness met massages en mindfulness... Verwen je zelf eens een keer en geef jezelf of iemand anders een wellness bon kado. Gewoon, omdat jij het verdiend hebt!

Wellness is ook onze Yoga Studio met wekelijkse en maandelijkse lessen in yoga/mindfulness, nidra, meditaties en klankschalensessies.
Wellness is ook onze praktijk en scholing voor healing voor jezelf en voor de ander met multidimensionale trainingen.

Dit alles op onze unieke plek a/d Goorsestraat 39-41 in Haaksbergen.
Telefoon: 06-52384592 of 06-51304332.

Wellness

go with the flow
paarse roos

picture to follow

Mindfulness en healing

“It’s a way of live”
"Mindfulness en healing" aan -van je hoofd naar je hart-

Voelen en beleven kun je alleen maar als je het zelf gaat doen. Onder onze professionele begeleiding gaan we samen op zoek naar jouw eigen grenzen. Grenzen zijn er om jou aan te geven en vooral om er niet over heen te gaan.

Leren luisteren naar het fluisteren van je lichaam voordat je lichaam je gaat waarschuwen in de vorm van klachten.

Mindfulness is een begrip aan het worden, zelfs is de reguliere zorgverlening, én terecht. Ga het hier zelf ervaren en beleven tijdens onze cursus Mindfulness en healing en besef dat Mindfulness ook jou manier van leven kan worden als je hiervoor open staat. Met Mindfulness en healing leer je om je zelf naar een ander niveau te kunnen verplaatsen in het contact met jouw volledige lichaamsbewustzijn en je hogere zelf. Om zo je weg naar heelheid te kunnen bewandelen in jouw eigen tempo en ritme! Jouw hooggevoeligheid als bondgenoot en het daarmee een welverdiende plaats te kunnen geven in jouw bestaansrecht en om op die manier te transformeren naar een helder zien, helder weten, helder horen in een prachtige bescherming en aarding met moeder aarde.

Een proces in tijd, ruimte en beweging... als een dans die kleurrijk is in al haar facetten. Deelgenoot worden van al deze prachtige technieken, om te mogen zijn wie we zijn in een krachtige kwaliteit van healing voor je zelf en helemaal mindfulness...

Trefwoorden: ademtrainingen, visualisatie, meditatie, yoga, natuurbeleving, lichtwerk, gidsen en engelen, edelstenen en kristallen, activatie pijnappelklier, lichaamsbewustzijn, moeder aarde healing en meer. Een unieke training "van je hoofd naar je hart".

Als een cursus van 2 dagen van 10.00 tot 17.00 uur of als cursus van 4 lessen van 09.00 tot 12.00 uur