boeddha

Welkom bij New Earth Circle - Wellness

Optimaal genieten van onze Wellness met massages en mindfulness... Verwen je zelf eens een keer en geef jezelf of iemand anders een wellness bon kado. Gewoon, omdat jij het verdiend hebt!

Wellness is ook onze Yoga Studio met wekelijkse en maandelijkse lessen in yoga/mindfulness, nidra, meditaties en klankschalensessies.
Wellness is ook onze praktijk en scholing voor healing voor jezelf en voor de ander met multidimensionale trainingen.

Dit alles op onze unieke plek a/d Goorsestraat 39-41 in Haaksbergen.
Telefoon: 06-52384592 of 06-51304332.

Wellness

go with the flow
paarse roos

picture to follow

Mindfulness 2018

Even weer helemaal op adem komen met een
Mindfulness en Healing Arrangement van maar liefst 3 dagen!

Een arrangement wat veel te bieden heeft in haar
training, scholing, coaching en therapie ...

Laat je warm verwelkomen in jouw prachtige flow en beleef hier jouw inspirerende dagen met het praktisch oefenen en werken met deze krachtige energie .

Dit Mindfulness Arrangement biedt jouw een complete begeleiding op maat. Als een heel speciaal en uniek arrangement met healing, coaching, yoga/mindfulness/klank en massages, én de overnachtingen in onze Bed & Breakfast met ontbijt, lunch, koffie/thee/frisdrank. De kosten voor dit complete mindfulness arrangement is € 295,00 p/persoon.

Aankomst 1ste dag 13.00 uur en vertrek op de 3e dag om 15.00 uur.

• Wil je zelf kundig worden in deze unieke vorm van mindfulness en healing dan kun je hierin worden opgeleid. De arrangementen zijn verschillend en daarmee geheel op maat voor jou! Een vrijblijvend intake gesprek vooraf kan op afspraak.

Wij hopen jou te mogen ontmoeten!