Welkom bij New Earth Circle - Wellness

Optimaal genieten van onze Wellness met massages en mindfulness... Verwen je zelf eens een keer en geef jezelf of iemand anders een wellness bon kado. Gewoon, omdat jij het verdiend hebt!

Wellness is ook onze Yoga Studio met wekelijkse en maandelijkse lessen in yoga/mindfulness, nidra, meditaties en klankschalensessies.
Wellness is ook onze praktijk en scholing voor healing voor jezelf en voor de ander met multidimensionale trainingen.

Dit alles op onze unieke plek a/d Goorsestraat 39-41 in Haaksbergen.
Telefoon: 06-52384592 of 06-51304332.

Wellness

yoga mindfulness

picture to follow

Klanken en klankschalen

maandelijkse dagworkshop
van 10.00 tot 17.00 uur

kosten € 65,00

De kracht van klank en verbinding

Een dagworkshop waarbij we lekker gaan werken met klanken, tonen, mantra’s en klankschalen.
Klanken hebben een helende werking op ons. Klanken die we op verschillende manieren kunnen uiten. Hoe fijn is het als we ons vrij kunnen uiten doormiddel van tonen, mantra zingen, en ook naar "slechts" het luisteren van de klanken vanuit de klankschalen. De energie ervan, de trillingen. de vibraties die het door je lichaam laten gaan als een helende energie.

Trillingen die bij benadering zelfs op celniveau kunnen doorgalmen, letterlijk. Je organen die mee kunnen resoneren in de speciale klanken. Voor de organen is dit zelfs te ervaren als een massage, klankmassage.
Ook je adem en ademhaling laten we helemaal mee doen, want een diepe ademhaling geeft een even zo diepe klank.

Trefwoorden: klank, klankschalen, didgeridoo, tonen, mantra, Ohm, oceandrum, ademhaling, heelheid tot op celniveau, ontspanning, mindfulness, visualisatie, meditatie en verbinding.
Geniet je met ons mee?