Welkom bij New Earth Circle - Wellness

Optimaal genieten van onze Wellness met massages en mindfulness... Verwen je zelf eens een keer en geef jezelf of iemand anders een wellness bon kado. Gewoon, omdat jij het verdiend hebt!

Wellness is ook onze Yoga Studio met wekelijkse en maandelijkse lessen in yoga/mindfulness, nidra, meditaties en klankschalensessies.
Wellness is ook onze praktijk en scholing voor healing voor jezelf en voor de ander met multidimensionale trainingen.

Dit alles op onze unieke plek a/d Goorsestraat 39-41 in Haaksbergen.
Telefoon: 06-52384592 of 06-51304332.

Wellness

healingmassage

picture to follow

Healing massage

Voor de optimale zorg met massage en healing, speciaal voor jou

Massage en healing in één gevat. Geheel op maat voor jou en daardoor heel gericht kunnen werken op jou klachten-beeld. De samenwerking zoekende met de massage, de drukpunten, de meridianen, triggerpoints, de chakra’s en de aura.
Niet aan tijd gebonden, maar aan dat wat nodig is voor jou op dat moment. Werkend vanuit licht en liefde, voor jou, als deel van het grote geheel: Moeder Aarde Healing.

Je wordt dan gemasseerd met onze unieke massageolie “Heelheid met massage”, voor de optimale BALANS voor lichaam, ziel en geest! Deze olie komt uit onze unieke Kristallijn, alleen hier verkrijgbaar.

Deze massage duurt minimaal een uur en kost € 65,00.
Optimale zorg en werkend vanuit licht en liefde als deel van het grote geheel:
moeder aarde healing.

Tijdens de zomerweken 2018 ook weer de Healing arrangementen van 4 dagen. Een arrangement wat veel te bieden heeft in haar training, scholing, coaching en therapie. Dit arrangement biedt jouw een complete begeleiding op alle niveaus. Als een heel speciaal en uniek arrangement met healing, coaching en massage. Aankomst 1ste dag 13.00 uur en vertrek op de 4e dag om 15.00 uur.