Welkom bij New Earth Circle - Wellness

Optimaal genieten van onze Wellness met massages en mindfulness... Verwen je zelf eens een keer en geef jezelf of iemand anders een wellness bon kado. Gewoon, omdat jij het verdiend hebt!

Wellness is ook onze Yoga Studio met wekelijkse en maandelijkse lessen in yoga/mindfulness, nidra, meditaties en klankschalensessies.
Wellness is ook onze praktijk en scholing voor healing voor jezelf en voor de ander met multidimensionale trainingen.

Dit alles op onze unieke plek a/d Goorsestraat 39-41 in Haaksbergen.
Telefoon: 06-52384592 of 06-51304332.

Wellness

auraspray
auraspray3

Verkoop Adressen

ARAGON Kristal Elixer

Dit Kristal Elixer is een product van de Creatie in de Kristallijne Verbinding van de Moeder Aarde Healing en de Moeder Aarde School “Aragon”. De grondlegster van deze verbindingen en hiermee ook met dit product is Ananda AnaCha Wensing-Boerema uit Haaksbergen/Holland. Hét unieke product voor jezelf, je leefomgeving én voor de Heelheid van Moeder Aarde.

Dit kristal elixer is bedoeld voor je welzijn, zowel fysiek, in je aura en chakrasysteem als in je leefruimte. Het opent je op de hedendaagse energie en zorgt ervoor dat je makkelijker mee kunt gaan op de flow en in de constante verhogingen van de energieën om ons heen. Het is een toegevoegde waarde voor je welzijn in deze tijd: Leven vanuit je hart!

Dit kristal elixer verhoogd de energiefrequentie van jou eigen energiesysteem en dit doet je direct afstemmen op wat deze kristal elixer je wil vertellen: “Zo boven – Zo beneden”. Hiermee is deze kristal elixer heel sterk aardend en verbindend met onze moeder aarde. Tegelijkertijd biedt het product je een helende opening naar je eigen hogere zelf, de weg naar jou kosmische vermogens. Het opent letterlijk je kruinchakra, jouw lijntje naar boven.

Al nieuwsgierig? Je kunt dit product bestellen via ons mailadres anandawensing@hotmail.com en het product kan worden opgehaald in onze Wellness en de edelstenenwinkel a/d Goorsesraat 39-41 in Haaksbergen. Eventueel kan het per post toegezonden worden (portokosten zijn dan wel extra: € 6,95).

Verkrijgbaar als verstuiver
Inhoud 50 ml – Niet voor inwendig gebruik
€ 23,50
excl. portokosten

Next Page